وقتی زنبورها به کمک جنگ اوکراین می‌آیند

وقتی زنبورها به کمک جنگ اوکراین می‌آیند

به گزارش از BBC  محققان بریتانیایی توانسته‌اند به کمک زنبورها بسته‌بندی هایی تولید کنند تا مواد غذایی، ماندگاری بیشتری داشته باشند.

در بحبوحه جنگ اوکراین و روسیه از آنجا که، روسیه زیرساخت‌های اوکراین را مورد هدف و حمله قرار داده‌است بنابرین در مناطق جنگ زده گاهاً این مشکل پیش می‌آید که دسترسی به برق و انرژی امکان پذیر نباشد و طبیعتاً استفاده از یخچال و نگهداری از مواد غذایی امری سخت و مشکل ساز می‌باشد.

بنابراین محققان توانستند به کمک موم زنبور عسل بسته بندی جدید تولید کنند تا مواد غذایی از ماندگاری بالاتری برخوردار شوند.

پروفسور Les Baille از دانشگاه کاردیف که از محققان این پروژه می‌باشد گفته است: “همانطور که همه می‌دانند، اگر راهی برای نگهداری وجود نداشته باشد، غذا خیلی سریع از بین می‌رود.
استفاده از روکش موم زنبور عسل که می تواند حشرات را از بین ببرد، راهی طبیعی برای رسیدگی به این موضوع به نظر می رسد.”

تیم تحقیقاتی ترکیب های متعددی را امتحان کرده‌اند تا بتوانند با مواد معمولی که ممکن است در مناطق جنگی در دسترس باشند پوششی را ایجاد کنند که می‌تواند از غذا های محافظت کنند.

از آنجا که اوکراین بزرگترین تولید کننده عسل در اروپا می‌باشد بنابراین محققان در حال تحقیق بر این موضوع هستند که کدام گونه ترکیب بهتری  ایجاد می‌کند.

پرفسور Baile همچنین افزوده است:”جادو در این مخلوط است. یک تکه پارچه یا حتی کاغذ، با موم زنبور عسل و دیگر گیاهان ضد میکروبی طبیعی، مانند مریم گلی ترکیب می شود تا پوشش‌ها را تشکیل دهند.”

وی افزود: “از روکش های موم زنبور عسل به طور سنتی برای افزایش عمر ساندویچ استفاده می کنند، اما می توان از آن برای سایر محصولات نیز استفاده کرد. این کار مواد را برای مدت نامحدود تازه نگه نمی دارد، اما می تواند عمر را برای چند روز افزایش داد.”

محققان اوکراینی در موسسه پلی‌تکنیک خارکیف این اطلاعات را از محققان دانشگاه کاردیف بصورت آنلاین و در رسانه‌های اجتماعی انتشار می‌دهند تا اوکراینی‌ها بتوانند در فصل گرم سال که مواد غذایی با سرعت بیشتری فاسد می‌شوند استفاده کنند. همچنین ارتش اوکراین نیز از این ایده استقبال کرده است.

قطعی برق مداوم سبب شده است تا مردم اوکراین با معضل مقدار زیاد ضایعات غذایی روبه‌رو شوند.

پروفسور Baile و تیم میکروبیولوژیست‌هایش امیدوارند که تحقیقاتشان در اوکراین و دیگرمناطق جنگی در سراسر جهان کمک کند تا از خواص آنتی‌بیوتیک طبیعی عسل استفاده کنند، که زمانی توسط تمدن‌هایی مانند یونان باستان استفاده می‌شده‌است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *